Nieuw in de Zakenlijst:

Groothandel Technische Unie

Lees meer...

GSFO-G-Star Factory Outlet Store

Lees meer...

Just Brands Factory Outlet

Lees meer...

Vodafone

Lees meer...


Klik hier voor Weekendjeweg.nl voordeel!   Extra kortingen op de toch al voordelige Weekendjeweg prijzen voor Gietleing leden! (Let op: dit geldt alleen voor Weekendjeweg!)

PAUW RECREATIE HEERHUGOWAARD
Caravans - Vouwwagens - Tenten.
Voor de wisselende actuele aanbiedingen klikt u op:
Pauw Recreatie  

BOOKING.COM
Wereldwijd aanbod van ruim 100.000 hotels en appartementen

Lees meer...

DFDS SEAWAYS IJMUIDEN
Voor overtochten naan New Castle

Lees meer...

Nieuw in de Zakenlijst:

Groothandel Technische Unie

Deze groothandel heeft, in nauw overleg met Tata Steel, besloten toe te treden tot De Gieteling, teneinde Tatapersoneel, dus Gietelingleden, de gelegenheid te geven om tegen de vigerende Gietelingcondities aankopen bij hen te verrichten. Sinds het ontstaan van de Technische Unie in 1880 is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste technische groothandels in Nederland. De organisatie bestaat uit vier essentiële onderdelen, t.w. verkoopkantoren, overslagpunten, distributiecentra en het centraal kantoor. Het assortiment behelst de volgende productgroepen: Verwarming, electrotechniek, gereedschap, huishoudelijk, koeling/lucht, sanitair en bevestigings en hulpmaterialen en bestaat uit circa 60.000 verschillende artikelen. Als u klant van TU wilt worden, gaat de procedure als volgt: Tatamedewerkers cq. Gietelingleden kunnen zich vanaf heden voor TU toegang aanmelden middels het mailadres info@degieteling.com Een e-mail met als onderwerp TU en naam met voorletters en personeelsnummer is voldoende. Wij maken dan bij de Technische Unie een account aan en vermelden in een retour e-mail de inloggegevens, waarna door de betrokkenen bij TU ingelogd kunnen worden. Op de website van de TU kunt u, na te zijn ingelogd, het gehele assortiment bekijken en bestellen, waarna u het in een verkoopvestiging naar keuze kunt ophalen. U kunt het artikel gelijk bij bestelling afrekenen middels ideal- of creditcard betaling. T.U. beschikt over 37 verkoopvestigingen verspreidt over het gehele land, dus er is er altijd wel een bij u in de buurt. Let op, een verkoopvestiging is geen winkel of showroom waar u kunt gaan shoppen, Technische Unie is echt een groothandel. Website Technische Unie: www.mijntu.nl Ook kunt u de nieuwsbrief TU aanvragen via info@degieteling.com onder vermelding van uw naam, personeelsnummer en "Nieuwsbrief TU".

GSFO G-Star Factory Outlet

Op veler verzoek kunnen wij u melden dat de G-Star Factory Outlets in Nederland vanaf heden ook zijn aangesloten. G-Star verkoopt wereldwijd in outletstores, restvoorraden, uitlopende series, samples en b-kwaliteiten dames, heren en kinderkleding van het merk G-Star tegen sterk gereduceerde prijzen. De G-Star Outlets zijn niet publiekelijk toegankelijk, maar slechts toegankelijk voor Outlet Members. Outlet member Cards zijn alleen verkrijgbaar voor werknemers van geselecteerde bedrijven. Tatasteel/De Gieteling heeft ook een uitnodiging met bijbehorend wachtwoord van G-Star ontvangen, dus is het nu ook voor u mogelijk om via de site www.outletmembership.g-star.com u te registeren en een persoonlijke Outlet Member Card te kopen. Let wel dat deze Outlet Member Card slechts bruikbaar is in G-Star Outlets en het gebruik en de voorwaarden niet van toepassing zijn voor G-Star stores en geautoriseerde G-Star dealers. Voor meer informatie, zie de informatie in de Zakenlijst. Ook kunt u de nieuwsbrief G-Star aanvragen via info@degieteling.com onder vermelding van uw naam, personeelsnummer en "Nieuwsbrief G-Star".

Just Brands Factory Outlet

Just Brands is de naam van de organisatie die zich bezig houdt met het ontwerp, logistiek, marketing en verkoop van PME Legend, Cast Iron, Vanguard en Tripper Jeans. Just Brands is een dynamisch modebedrijf met ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen en de marketing van topmerken in de kledingindustrie.In de Beneluxlanden hebben zij 1500 vekooppunten. Binnen deze markt behoort Just Brands tot de top drie in de branche. Dit heeft Just Branche bereikt door het aanbieden van producten van topkwaliteit en een geraffineerde merkenportefeuille, het ontwerpen van een unieke, eigen belevingswereld voor ieder merk en het ontwikkelen van alternatieve verkoopkanalen. Just Band Factory Outlet biedt u de volgende merken tegen hoge korting aan: PME Legend, Vanguard, Cast Iron en Tripper Jeans. De locatie en openingstijden alsmede de inloggegevens voor het aanvragen van een VIP menber-card treft u in de bijlage aan. Ook kunt u de nieuwsbrief Just Brands aanvragen via info@degieteling.com onder vermelding van "Nieuwsbrief Just Brands".

Vodafone

Profiteer zelf en laat ook uw vrienden en familieleden nú profiteren van extra korting op een abonnement bij Vodafone. Als lid van de Gieteling is het nu mogelijk om extra korting te krijgen op een particulier abonnement bij Vodafone. Als abonnement voor u zelf, maar ook uw vrienden en familieleden kunt u hiervan laten profiteren. Bij Friends en Family krijgt u korting zo lang het abonnement loopt en altijd het meest voordelige Vodafone abonnement in de markt, bovendien betaalt u ook nog eens geen aansluitkosten. Uw korting kan daarbij oplopen tot ruim 200 euro! Hoe werkt het; 1. Ga naar: https://directsales.vodafone.nl/gieteling 2. Vul hier uw naam, e-mail adres, e-mail adres voor wie de code bestemd is, dus voor u zelf of voor familie/vrienden, de bedrijfsactiecode: GIETELING en uw personeelsnummer/Gietelinglidnummer in. 3. U ontvangt de actiecode in uw mailbox waarna u deze dus eventueel door moet sturen naar famile/vrienden voor wie de code bestemd is. Met deze actiecode kunt u of familie/vrienden voor wie de code bestemd is een bestelling plaatsen op www.vodafone.nl/friendsfamily . De actiecode is gekoppeld aan het e-mail adres van degene voor wie u de code gegenereerd hebt en vervalt pas op het moment dat de code is gebruikt. Deel uw voordeel en/of laat ook uw vrienden of familieleden genieten van de beste Vodafone aanbiedingen.